2014. március 23., vasárnap

Moments - IV. évad 22. részMásnap sikerült még Harry előtt felébrednem, és most nem rajtam fekve szuszogott, így ki tudtam bújni mellőle. Felvettem a köntösömet, és lecsoszogtam a földszintre. Mivel elég korán volt még gondoltam csinálok reggelit, mire felébred. Szerencsére valaki gondosan bevásárolt, így teljesen fel volt töltve a konyha. Pontosan tudtam, hogy Harry imádja a palacsintát, így azzal kezdtem, mivel dupla adagot készítettem. Ezzel végezve egy könnyedebb és laktatóbb fogásnak álltam neki, és közben halkan dudorásztam magamban. Akaratlanul is mindig azt a részt dúdoltam amit tegnap Harry énekelt. Körülbelül másfél óra alatt végeztem mindennel, de Harry még mindig aludt. Kíváncsi voltam arra, hogy vajon miért alszik ennyit. Emlékeztem arra, hogy Liam mesélte egy alkalommal, miszerint Harry nagyon rossz alvó lett, amin nem kicsit lepődtem meg. Hiszen mindig sokáig aludt, és imádott az ágyban lustálkodni. Most viszont az elmúlt napokat figyelembe véve nem tudom elhinni, hogy tényleg rossz alvó. Hiszen meg mindig odafent szundikál. Rendet raktam a konyhában, majd a nappali felé indultam, és a kandallót szándékosan kerültem a tekintetemmel. Minduntalan eszembe jutottak Harry szavai, és olyankor tutira vettem, hogy fülig vörösödök. Megálltam az ablak előtt, és kinéztem a meseszép hófödte tájra. A nap akkortájt kelt fel, és meseszépen világította meg a tájat. A hópihék szikráztak a napsütésben, és a tengerkék égbolt még szebbé tette a reggelt. Felkucorodtam az ablak előtti párkányra, és a puha plüss takarót magam köré terítettem. Fejemet a falnak döntve merültem a gondolataimba, éd azon agyaltam, hogy vajon ki fog végül megharagudni rám. Ross, mert ismét Harry-vel vagyok, vagy Harry, mert elmegyek a videó hivatalos bemutatója miatt Amerikába. Akárhonnan is néztem valaki biztosan megharagszik rám. Ráadádul megint túl gyors lett az életemben. Az elmúlt hónapokban, csak a suli volt és a lányokkal dalokat írtunk az albumunkra. Aztán jött a videó forgatás, és a hazautazásom, amivel minden a feje tetejére állt ismét. Megint találkoztam vele, és ismét csak rájöttem arra, hogy nem tudok más nem tudok szeretni. De most nem tehettem meg, hogy megijedek és ismét a múltamba menekülök. Eddig abból soha nem sült ki semmi jó, és akármennyire is gyötör a bűntudat Ross miatt, legbelül érzem, hogy Harry a szerelmem, és a szívem mindig is az övé marad. Most újra együtt lehetünk, ezt pedig a gyáva énem nem szúrhatja el. Nagyot sóhajtottam, majd éreztem, hogy rezeg a telefonom. Elővéve láttam, hogy Gemma hív. Kíváncsian vettem fel

- Szia, Gemma -szóltam bele
- Nem ébresztettelek fel ugye? -kérdezte
- Nem, már ébren voltam. Harry még alszik, én meg reggelit csináltam -magyaráztam
- Harry alszik? Tökéletes, ugyanis amit mondok azt ne tudja meg. Még ne -mondta
- Miről van szó? -kérdeztem
- Betti....Caroline eltűnt! -mondta én pedig majdnem elejtettem a telefonomat
- Hogy? Gemma mond, hogy csak viccelsz, hogy nem igaz -estem ketségbe
- Sajnos nem. Nem tudni pontosan mi történt, de valahol az átszállítás során tűnhetett el -mondta
- Istenem Gemma...mi lesz most? -kérdeztem
- Nyugodj meg, ti most jó messze vagytok, és mindenki őt keresi -nyugatott 
- Az egy dolog, máskor is sikerült eltűnnie úgy, hogy senki nem találta -mondtam a hajamba túrva
- Vigyázunk rád, már Paul is tudja és intézkedtek. De ne idegeskedj ezen most. De neked muszáj voltam elmondani, anya és Paul szerint is, fontos hogy tudd. Majd ha hazajöttök kitalálunk valamit. Viszont Harry ne tudja meg, még valami butaságot csinál -mondta
- Igen ez igaz. Köszi, hogy elmondtad, legalább tudom mi a helyzet. Lauren-re vigyázzatok, őt is biztos felkavarná, ha csak úgy meglátná -mondtam
- Ne aggódj, Zayn és ő elutaztak Zayn családjához -mondta
- Rendben, ott jó helyen van. Akkor majd ha van valami üzenj -mondtam
- Meglesz, te pedig élvezd ezt a pár napot -próbált vidítani
- Igyekszem -ígértem

Mit ne mondjak, ennél sokkolóbb hírrel nem is hívhatott volna Gemma. Minden emlék újra előtört vele kapcsolatban és úgy éreztem, hogy minden remálom visszatér, illetve újra kezdődik. Nem értettem miként történhetett meg mindez, miért nem vigyáztak jobban? Hiszen pontosan tudták, hogy mennyire veszélyes Caroline. Nem volt időm tovább rágódni ezen, mert hallottam, hogy Harry jön lefele a lépcsőn. Megrátam magam, és igyekeztem megfogadni Gemma tanácsát, és most meg nem ezen idegeskedni. Elmosolyodtam mikor megláttam őt, egy melegítőben, kócos hajjal és álmos szemekkel. Mikor odaért hozzám nemes egyszerűséggel felkapott, és se szó, se beszéd az emelet felé indult velem. Megszeppenve kapaszkodtam a nyakába, és kíváncsian vártam mire készül. A hálóba érve lerakott az ágyra, majd rajtam keresztül mászva helyezkedett el mellettem. A takarót ránk húzta és átkarolva a derekamat teljesen hozzám bújva szuszogott tovább. Képtelen voltam megállni a nevetésemet, mikor rájöttem, hogy azért csinálta, mert azt szeretné, hogy mellette legyek. Lejjebb csúsztam, és a lábainkat összegubancolva közelebb bújtam hozzá. Fejét a nyakamhoz dugta és elégedetten dorombolt, amikor a karját kezdtem cirógatni. 

- Ne nevess ki -motyogta
- Nem nevetlek -mondtam
- Hallom -mormogta
- Ne haragudj, de nagyon édes voltál -pusziltam meg az orrát
- Hiányoztál. Utálom mikor nem vagy mellettem. Soha nem akarok nélküled lenni -mondta
- Harry ugye tudod, hogy leszünk még távol? -kérdeztem
- Igen, ezért nem akarok egy percet sem elvesztegetni abból, mikor velem vagy -emelte fel a fejét
- Látom -adtam egy apró csókot a szájára
- Hm..ez nagyon finom. Kérek még -bújt közelebb
- Telhetetlen -kuncogtam
- Már megint kinevetsz -mondta, majd felsikítottam, mikor egy gyors mozdulattal maga alá gyűrt
- Ennyit arról, hogy álmos vagy -simítottam végig a mellkasán
- Egy ilyen nő mellett hamar felébredek -nyalta meg az alsó ajkát
- Milyen nő mellett? -hajoltam közelebb a füléhez
- Gyönyörű, vonzó, szexi és csábító -mondta és közben két oldalt a fejem mellett, összekulcsolta a kezünket
- Hízelegsz Styles? -kérdeztem 
- Neked bármikor -kacsintott rám
- Szeretlek el se hiszed mennyire -néztem a szemébe
- Én is szeretlek szerelmem -hajolt közelebb

Ajkai az ényémet súrolták, és a kezünk egyre jobban a matracba nyomódott. Éreztem, ahogy megremeg, mikor megnyaltam az also ajkát, majd lágyan megharaptam. Lehunyta a szemét majd, lassan megcsókolt, ízlelgetve, majd egyre hevesebben csókolt. Lábaim a dereka köré fonódtak, mire a torkából morgó hang tört fel és közelebb préselte magát hozzám. Zihálva vettük a levegőt, és mindkettőnk teste forrón illetve vágytól fűtve lüktetett. Elváltakmaz ajkaink, mire Harry az enyémnek döntötte a homlokát.

- Azt hiszem jobb ha készülődünk inkább -mondta
- Igen...még le akarlak nyomni a pályán -mondtam
- De felbátorodtál -csípett bele a combomba
- Van mire fel -emeltem meg a csípőmet, ezzel érzékeny részt érintve
- Menjünk -nyelt nagyot

Az orrom alatt somolyogtam, miközben elvonultam a fürdőbe készülődni. Mikor kiléptem fél óra múlva láttam, hogy Harry az erkélyen van. Gondoltam lehet kiszellőzteti a fejét, vagy lehűti magát, így csak szóltam neki, hogy mehet majd lementem vissza a konyhába. Harry gyorsan elkészült így nekiálltunk reggelizni, majd készülődni. Meleg ruhákat vettünk fel, mert hiába ragyogott szikrázóan a nap, és volt tiszta kék az ég, a hőmérő szerint igencsak hideg volt odakint. Miután felvettem az alap meleg ruhákat, fölé húztam a megfelelő sí ruhát, ami kötelezően elő volt írva. A hajamat ket oldalt befontam így csak azok kandikáltak ki a sapkám alól. Harry a haját a sapkájával tűzte hátra, és meg kellett hagyni, nagyon jól állt neki ez a ruházat is. Magunkhoz vettük a szemüveget, és elindultunk a pályák felé. Persze útközben nem bírtuk ki, hogy ne csináljunk egy kis hógolyócsatát, amit akkor elvesztettem, mikor Harry egy nagyobb hókupacba dobott bele. Nevetve ugrottam a hátára, mikor felhúzott a hóból, és úgy tettük meg az utat a pályáig. Nevetve rakott le, mikor a kölcsönzőhöz értünk, ahol tudtunk síécet és snowboard deszkát bérelni. Én egyelőre a sílécnél, de Harry snowboard deszkát bérelt. A srác meg rá is kérdezett, hogy csinálta-e már valaha, amolyan biztonsági okból. Meglepődtem, mikor Harry kifejtette, hogy nem ez lesz az első alkalom. Magunkhoz vettük őket, és Harry elvitt a kezdők részéhez. Először sima talajon kezdett el tanítgatni, mivel még életemben nem volt síléc a lábamon. Nagyon fura érzés volt, és alig bírtam megállni egyhelyben, mert a léc nagyon csúszkált. 

- Próbálj meg egyensúlyozni, akkor nem esel el -mondta Harry
- Könnyű azt mondani -mondtam 
- Menni fog kicsim, csak koncentrálj -irányított
- Igyekszem -mondtam, majd óvatosan előrébb csúsztam, de a következő percben már a földön találtam magam 
- Jól vagy? -jött oda Harry és felsegített
- Persze, csak a fenekem bánta -kotortam le magamról a havat
- Kár lenne érte, ha megint rá esnél. Próbáljuk újra és most fogom a kezed -mondta
- Rendben -bólintottam

További két óra telt el, mire sikerült megtanulni az alapokat, és ment a csúszás is anélkül, higy elestem volna. Ezután Harry már vállalta, hogy felmenjünk a legkisebb lejtőre. Így felültünk a felvonóra, ami eléggé ijesztő volt, mivel a szélben nem kicsit billegett. Nagyot sohajtottam mikor végre felértünk, de kicsit aggódtam attól, hogy menni fog-e a lesiklás. 

- Ne félj menni fog -bíztatott Harry
- Legrosszabb esetben lesz még egy kék foltom -nevettem 
- Ügyes leszel, csak próbáld meg élvezni -ölelt meg
- Rendben -vettem fel a szemüvegem 

Bevallom eleinte kicsit remegett a kezem, de aztán kezdtem élvezni és ezáltal belejöttem egyre jobban. Harry később indult, mint én, de így is sikerült előbb leérnie mint nekem. Mikor meglátott, lerakta a deszkáját, és elém állt kitárt karokkal. Nevettem rajta, ahogy édesen mosolyogva várta, hogy a karjaiba csússzak. Azonban a lendületem akkora volt, hogy eldőltünk a hóban, mindkettőnkből feltört a nevetés ahogy a hóban elterültünk. 

- Jól ment, ügyes voltál -mondta
- Jó tanárom volt -mondtam
- Megyünk még egy kört? -kérdezte
- Mehetünk, már kezdem élvezni -bólintottam

Nagy nehezen feltápászkodtunk, és újra felmentünk. Azonban az egy alkalomból még vagy nyolc alkalom lett, és egyszer sikerült Harry-t legyőznöm. Aminek felettébb megörültem, és ezt az orra alá is dörgöltem a visszaúton. Szerencsére Harry csak nevetett és a hátára vett miközben az egyik árushoz mentünk, aki forró csokit árult. Vettünk egyet jó sok tejszínhabbal és csokireszelékkel, ami isteni finom volt. Nagyon kellemesen töltöttük a délutánt, és sikerült valamelyest felmelegednünk. De persze alig vártuk, hogy hazaérjünk és egy forró fürdőt vegyünk. Az előszobában megszabadultunk a síruháinktól, és felmentünk az emeletre. 

- Gyere fürödjünk együtt -húzott fel az ágyról
- Rendben -mondtam

Nagyon kellemes érzés volt a meleg víz alatt felolvadni az egész napos síelés után. Fürdés közben felfedeztem jó pár zúzódásomat. Harry észrevette őket, és lágyan végigsimított rajtuk az ujjával. Nagyon édes volt, ahogy erre akkor is figyelt mikor utána a törülközővel átdörzsölt. 

- Élveztem a síelést, de jó volt felmelegedni -mondtam a konyhában ülve
- Egyetértek, bentről élvezetesebb -mondta Harry aki a tűzhely környékén tevékenykedett
- Egyébként mi jót csinálsz? -kérdeztem
- Vacsit kettőnknek. Sajtos-sonkás tésztát -mondta

Elmosolyodtam, mert eszembe jutott, hogy az első alkalommal mikor nála voltam, akkor is ezt csinált nekem. Ittam a látványát, ahogy ott állt és tevékenykedett, egy szál melegítőben. 

- Tetszik a lávány? -nézett rám
- Nagyon is -lóbáltam a lábamat a bárszéken ülve

Rajtam az egyik kötött szürke pulcsija volt csak, ami a combomig leért ígyis. 

- Ez kölcsönös -hajolt át a pulton és megcsókolt
- Segítsek valamiben? -kérdeztem
- Nem kell. Vagyis...amíg elkészülök, a kandalló elé megtennéd, hogy leraksz pár párnát és takarót? Ott vannak a kanapén -mondta
- Persze -csúsztam le a székről

Nem tudtam, hogy mit tervez, de tettem amit kért. Egy nagyobb kupacban lepakoltam nagyobb, majd kisebb párnákat, amik alá az egyik pokrócot terítettem le, míg a másikat a párnakupac végébe raktam. Épp akkor lettem kész mikor Harry is csatlakozott hozzám, kezében két tányérral. 

- Hm ez nagyon jól néz ki -szimatoltam
- Gyere együnk akkor -ült le, és lehúzott maga mellé

Mondanom se kell, hogy sikerült ezt is elnevetnünk, ugyanis Harry sikeresen leette a nadrágját. Mikor sikerült komolyabbnak lennünk, akkor egymást etettük. Nagyon romantikus és meghitt pillanat volt, kettesben lenni vele, mindentől távol. Mikor végeztünk Harry elvette tőkem a tányéromat, és a kisasztalra rakta, amiről utána elvett két boros poharat, és egy üveg vörösbort. 

- Csak mert tudom, hogy ez a kedvenced -nézett rám
- Milyen meglepetésed van még? -kérdeztem miközben öntött
- Még egy, de azt később. Most élvezzük a pillanatott -mondta és közelebb húzott magához

Magunkra húztuk a pokrócot, és beszélgetni kezdtünk a ropogó tűz mellett, a borunkat kortyolgatva. Odakint időközben elkezdett esni a hó, ami később elég komoly havazássá növekedett. Épp elmélázva figyeltem a havazást, mikor Harry a kezébefogta a kezemet, és a gyűrűmet kezdte el piszkálni. Forgatta, végigsimított rajta és nézegette. Kicsit értetlenül figyeltem mit csinál, majd hirtelen lehúzta az ujjamról a gyűrűt, nekem pedig hatalmasat dobbant a szívem. Zavarodottan néztem fel rá, ő pedig felém fordult, és komoly tekintettel nézett rám. 

- Harry? -kérdeztem halkan
- Emlékszem, mikor neked adtam ezt a gyűrűt, késtem a szülinap bulidról, mert ezért mentem el. Belül reméltem, hogy tetszeni fog, és nem rémülsz meg tőle vagy valami. Úgy képzeltem el, hogy megérkezem és a boldogságtól sugárzó arcoddal találom szemben magam, de nem így volt. Sírtál, mert a barátaim és Caroline bántottak. De soha nem felejtem el az arcod, mennyire örültél neki, és onnantól kezdve soha nem vetted le. Emlékszem arra is, mikor először mondtam, hogy szeretném, ha egyszer ez a gyűrű a helyére kerülne. Isten lássa lelkem, tényleg komolyan gondoltam. Aztán a szakításunk előtt, te azt mondtad, hogy gyerekek vagyunk még ehhez a kapcsolathoz, és visszaadtad nekem. Még azt is mondtad, hogy adjam annak, akit majd megkérek, de én tudtam, hogy nem akarom másnak adni. Mert történt ami történt, de mindvégig annál volt, akinek meg akarom kérni a kezét -nézett a szemembe
- H-Harry...-hebegtem 

Istenem, most arra készül, amire gondolok? 

7 megjegyzés:

 1. Lécci mond h az lesz amire gondolok.Nagyon szupi lett. :))) <3

  VálaszTörlés
 2. Qrva jo lett de mot marjohet a koviiiiiiii!!! :DDDDDD

  VálaszTörlés
 3. Miért a legjobb résznél? Mikor jön a kövi?

  VálaszTörlés
 4. jöjjön a kövi,nagyon jó lett :)

  VálaszTörlés
 5. a legjobb résznél hagytad abba... a LEGJOBBNÁL!! :'((( >< hamar hozd a következőt imádom :DD<3

  VálaszTörlés
 6. Uristeeen *.*
  Tenyleg. Pont most abbahagyni...ez mar bűn :-D
  Siess a koviel, varom ;-)

  VálaszTörlés
 7. Szia! :)
  Most olvastam végig a részt és... Wow... *-*
  Te aztán tudod, mikor kell abba hagyni! ;)
  Siess, kérlek! :)
  Puszi

  VálaszTörlés