2012. április 11., szerda

Másik blogom

Sziasztok!

Ha nem bánjátok merészkedem a figyelmetekbe ajánlanám a másik blogomat amit nemrégiben kezdtem el. Még nagyon az elején van, az első részt raktam fel eddig.

Azoknak ajánlanám akik inkább a Daddy Direction felé húznak és róla olvasnának szívesen fanfiction, mivel ő lesz a központi szereplője. Tehát akinek van kedve kapcsolódjon be abba a történetembe is, igyekszem azt is a megszokotthoz hűen írni és remélem elnyeri néhány kedves olvasóm tetszését.
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta ezt a kis szösszenetet!

sok puszi mindenkinek!

Bettina :)

4 megjegyzés:

 1. Szia! Lenne egy kérdésünk? Esetleg kiraknád az oldalunkat erre a blogra? Ez egy rajongói oldala Fb-n. Mi már kiraktuk te blogodat mert szerintünk állati jóó. :) Ha válaszol csak akkor küldöm a linket. Előre is köszönjük. :D ~V. és H.

  VálaszTörlés
 2. Sziaa! :)

  Először is, persze örömmel kirakom az oldalatokat a blogra! :D
  Másodszor nagyon szépen köszönöm!! Örülök, hogy tetszik és nagyon megleptél ezzel, hogy a blogomat kiraktátok az oldalatokra! Úristen nagyon köszönöm!! Hihetetlenül jól esik! <3 És én köszönöm nektek! Várom akkor, hogy küldd a linket! ;)

  sok sok puszi! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://www.facebook.com/foreveronedirectionhv Itt van az oldalunk!! Még egyszer fantasztikus a blogod, nagyon szeretjük és köszönjük!! Hálásak vagyunk!! <3 :D

   Törlés
 3. Tetszik az új blog
  És itt is lesz új rész ??/::::))))

  VálaszTörlés