2012. június 11., hétfő

Rossz hír

Sziasztok!!

Egy rövid ám annál rosszabb hírrel jöttem most.
A laptopom sajnos úgy döntött múlt pénteken, hogy elromlik - nem kapcsol be - szóval most szervizben van. Mindkét történet összes része azon van rajta és sajnos az új félig megírt részek is.
Nem tudom mikor kapom vissza vagy egyáltalán meg tudják javítani vagy sem, de így nem tudom mikor lesz új rész :/ Tényleg sajnálom, elhihetitek én lennék a legboldogabb ha visszakapnám és tudnám hozni a részeket.

Másrészt innen a blogokról le tudom szedni az eddigi részeket és ha túl leszek szerdán a szigorlaton megpróbálom újra megírni az új részeket mindkét bloghoz.

Köszönöm előre is a türelmeteket és a megértéseteket valamint még egyszer sajnálom!

sok puszi minden imádott olvasómnak!

Betti

3 megjegyzés:

 1. Remélem megtudják javítani a gépet!! várom nagyon az új részeket (de tudok még várni :P) és sok sikert a szigorlathoz:)))

  VálaszTörlés
 2. reménykedjünk benne hogy megjavul....:D....és köszi hogy szóltál....:DD

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok! :)

  Sajnos a laptopomtól végső búcsút kellett vennem, ugyanis mint kiderült a javíttatása horribilis árú lenne - közel 125 000 Ft körül. Egyenlőre a régi asztali PC-t használom, de ez nagyon lassú szegény, így új laptopot fogok venni (ami remélhetőleg jobban fogja bírni). Addig a részeket nem másolom le, jó helyen vannak itt. Az új részbe belekezdtem ismételten, hamarosan fel is kerül :)

  Belive köszönöm szépen, a szigorlatom jól sikerült :))

  Még egy kis türelmeteket kérem és köszönöm a megértéseteket <3
  sok pusziii <33

  VálaszTörlés