2013. június 30., vasárnap

BLOGLOVIN

Sziasztok drágáim!

Új rész a mai napon fog jönni, de előtte egy nagyoon fontos hírrel jöttem.
Nem tudom hányan tudjátok, de a blogspoton el fognak tűnni 1-én a rendszeres olvasók, amit eleinte nem vettem komolyan, de mostanra már mindenhol ezt lehet olvasni. Nagyon szíven ütött ez a hír, és rettenetesen elszomorított! Mikor már olyan szép kis családban gyűltünk itt össze, 85 rendszeres olvasóval minden eltűnik. Őszintén szólva, nagyon elkeseredtem, kisebb sírás kerülget, hogy ez fog történni :( 

Ez a blog rettentő fontos számomra, nem gondoltam volna, hogy valaha is ennyi látogatója lesz, hogy ennyien fogják olvasni, hogy ennyi embernek fog tetszeni és ilyen sok követője lesz! Komolyan elgondolkodom néha rajta, hogy az én ki irományom, amit hobbiból kezdtem el írni egyik éjszaka, mikor is szerzett ilyen szuper olvasókat magának. És most már, hogy így a szívemhez nőttetek, nem akarlak elveszíteni titeket! Komolyan még mindig hihetetlen számomra ez az egész.

Nem nagyon fordulok hozzátok kéréssel, de most ez tényleg NAGYON FONTOS lenne, hogy akik eddig is követték a blogot, tegyék meg ezt Bloglovinon is! Tudom, hogy regisztrálni kell a Bloglovinra és ez némi macerával jár, de nagyon örülnék neki, ha mindenki aki eddig is nyomon követte, az megmaradna a továbbiakban is. Persze aki nem szeretne regisztrálni Bloglovinra azt is megértem, hiszen olyan sokan olvassátok nap, mint nap a blogomat, hogy tudom itt vagytok srácok és olvassátok a blogot :) Ez pedig mindennél többet jelent nekem <3 

Kirakom ide a linket ahol el tudjátok érni a blogot bloglovinon, és oldalt is megtalálható lesz kint. 


Tudom, hogy nem szép itt kérésekkel bombázni titeket, csak ez tényleg fontos lenne és nem akarlak titeket elveszíteni! Lehet nem sűrűn mondom, de TI VAGYTOK A LEGFANTASZTIKUSABB OLVASÓK! Egyszerűen imádlak titeket, és köszönöm....KÖSZÖNÖM! Köszönöm, hogy itt vagytok! :')

puszillak titeket
Bettina xx


2 megjegyzés:

  1. Nekem ha linkre kattintok rögtön kijön a blogod, és nem is kell regisztrálnom. Ez azért van mert nekem is van blogom? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehetséges, ha így is be tudod követni a blogot Bloglovinon, akkor nagy rá az esély, hogy amiatt :)) <3

      Törlés